Про це він розповів у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

За словами експерта, українській владі потрібно показати громадськості, що армії не бракує палива, і військовим вистачає їжі, одягу тощо. Водночас він вказує на те, Україна не стільки програє в інформацій війні, скільки навіть не веде її. «Не можна ж казати, що боксер програв, якщо він і не виходив на ринг», - підкреслює Олександр Кочетков.

Водночас він вказує на те, що забезпечити обороноздатність держави повинна національна промисловість, а не іноземні поставки. «На щастя, є домовленості щодо постачання зброї, які зараз почали реалізовуватися. Так, обсяг цієї зброї – крапля в морі у порівнянні з тим, що потрібно Україні, але тут важливим є психологічний фактор: стало відомо, що нам допомагають озброєнням», - пояснює політтехнолог.

Як він зазначає, народ повинен розуміти, що держава може забезпечити військо всім необхідним, тоді він буде спокійним. Тобто, підкреслює Олександр Кочетков, ситуація повинна бути під контролем. «Якщо ж президент каже закордонній пресі, що ми майже втратили Харків – саме це і вносить паніку», - додає експерт.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що Росія прагне виторгувати собі контроль над усім пострадянським простором.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, чому Росії не вигідно захоплювати Україну.