Про це він розповів у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Як пояснює гість програми, енергія – в основі всіх процесів людського організму. «Якщо створено достатній енергетичний каркас, він починає змінювати речовину клітини. І клітка починає по-іншому функціонувати», - зазначає він.

Зокрема, Ігор Мехеда бере ведичну традицію та розповідає, що в ній абсолют має 3 первинні енергії. Перша, каже він, це золотий промінь Дао, він входить у чакру між сонячним та серцевим сплетенням і відповідає за жагу творити та жити. Друга енергія, говорить психолог далі, опускається на голову з космосу, тому дає людині здібності, талант, а її розуму – ясність. А третя енергія, зазначає він, є материнським променем, жіночою іпостассю божества, що просочує всю землю і до людини йде від землі через її стопи.

Філософ підкреслює, що саме третя енергетика матері землі і дає людині довголіття та здоров’я, молодість і гармонію в сім’ї, гроші та успіх, тобто, все земне щастя. «Більшість духовних традицій світу звертає свій погляд до неба, і люди беруть енергію від неба. Тому в нас виходить надлишок небесної енергії янь, а на земну енергію мало звертається уваги і виходить її нестача», - розповідає Ігор Мехеда.

Як наслідок, каже він, відбувається дисбаланс, а в такому разі повноцінно обертатися колесо життя не може. Тоді психолог радить зайнятися відновленням саме цієї енергетики, адже саме вона дає людині молодість. «Для цього ми беремо всю любов, яку ми відчуваємо до матері землі та до жіночої іпостасі божества, формуємо в собі та передаємо її через тіло, ноги та стопи вглиб землі на видиху», - пояснює він. І після цього, констатує Ігор Мехеда, матір земля дасть людині свою енергію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мехеда розповів, що добре і погане нинішній рік має принести людям.

Також Знай.ua писав про те, що Мехеда розповів, що Україна є однією з найбагатших країн світу на місця сили.