Про це він розповів у своєму блозі.

«Україну лякають досить потужно, системно та з усіх боків. Найцікавіше, що головну істерику зараз катають здебільшого американські ЗМІ, які пов'язані з демократичною партією. Це я пов'язую з однією метою – Україну хочуть зламати», - наголосив Тарас Загородній.

За словами експерта, Захід та Росія ведуть інформаційну кампанію із залякування України з метою змусити нас підписати нові мінські домовленості з пунктами, які вигідні Росії.

«Логіка мінських угод полягає в тому, що «якщо ми їх повністю виконуємо, то знімаються санкції», тобто санкції знімаються з Росії: «вона не агресор», а просто «пристойна країна», - наголосив Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, це вигідно всім сторонам і, зокрема, Заходу, тому так багато вкидалося інформації про війну, яка ось-ось почнеться, але, за словами експерта, цей метод не спрацював.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Українці не стали панікувати, і ви всі молодці. Занепокоєння було, але Захід не очікував такої реакції: Україна просто у своєму стилі почала ставити українське риторичне запитання «І шо?». У нас вісім років йде війна, чим ви хочете нас налякати?», - наголосив експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній нагадав, що Україна не зобов'язана виконувати Мінські угоди.

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній пояснив, навіщо Великій Британії союз з Україною та Польщею.