Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

«Якщо прийшла молода людина, не важливо, дівчина чи хлопець – у нас гендерна рівність, то треба максимально їй допомогти, порадити і бути добрим та нормальним керівником для того, аби, коли ця людина прослужить та підросте, вона ставилась до молодих людей так само, як ставились до неї», - підкреслив Євгеній Жуков.

За словами експерта, якщо взаємовідносини у поліції будуть складатися саме таким чином, то дідівщини не буде, і молодші за званням поліцейські будуть себе повністю комфортно відчувати.

«Моментами бувають конфлікти, як і у всіх колективах: хтось комусь не сподобався, перейшов дорогу або нахамив», - зазначив Євгеній Жуков.

Як зазначив експерт, у Нацполіції, задля запобігання конфліктних ситуацій та дідівщини було створено підрозділ внутрішньої безпеки, який займається моніторингом та контролем ситуації всередині установи.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ветеран «Азову» Сергій «Боцман» Коротких розповів, як в ОРДЛО взяв у полон «міністра оборони».

Також Знай.ua повідомляв, що ультраправий активіст Сергій Коротких заявив, що з «Тесака» вибивали свідчення під тортурами.