Про це він розповів у новому випуску своєї програми «Осінній прогноз».

«2022 рік – дуже хороший рік для Тигрів, особливо для людей, що народилися в 1986 році, дуже великий успіх, натиск, сила, відкриваються нові можливості. Те, що буде закладено Тигром у 2022 році, може давати паростки майбутнього на цілі 12 років життя. Тому вам складається дуже сприятлива ситуація. Головне Тиграм сконцентруватися на планах, на проєктах, можливості реалізації своєї нової долі, нової реальності та нових можливостей. Все, що стартуватиме цього року, може зацвісти у вас у майбутньому», - підкреслив Влад Росс.

Астролог сказав, що для того, щоб все вийшло у Тигрів, їм потрібно намагатися трансформувати своє життя. Для цього потрібно зруйнувати вщент своє попереднє життя, радить він, а потім побудувати нове і якраз 2022 рік для цього серйозно підходить. Що стосується купівлі та продажу нерухомості, то найкращий час, наголосив він, це коли стабілізується загальна ситуація та атмосфера в країні, коли всі будуть впевнені, що війни не буде. А здобуття світу в Україні він бачить, коли Марс увійде в ретроградний рух і послабшає настільки, що не буде жодної можливості для розпалювання війни.

«Тому листопад – грудень місяць перед новим 2023 роком буде найкращим часом, коли можна буде вкладати гроші в нерухомість на нашому українському ринку. Щодо реакції на вимоги ФОПів, хочу сказати, що ФОПам потрібно виходити на вулицю і тоді можуть бути виконані якісь вимоги. Але якоїсь революційної ситуації з висунення якихось великих вимог я не бачу раніше, ніж до кінця року. Є дві пікові точки, для цього ФОПам потрібно обов'язково виходити в березні та вимагати скасування касових апаратів. А в грудні ви можете бути дуже почуті і навіть спорудити якийсь Майдан, і там у вас буде більше шансів щось змінити», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.