Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

Катерина Котенкова розповіла, що має на увазі обстановку, що розпалюється в енергетичному секторі України, підвищення цін, а особливо – розмови про можливу російську повномасштабну агресію.

«Окупація та війна продовжуються. Провокація на кожному кроці та людям, щоб заспокоїтись, потрібна впевненість у тому, що їх захистять. Ми побачили падіння економіки. Побачили підвищення тарифів. Бачимо як людей звільняють через ті ж величезні тарифи для бізнесу. Підприємства не витримують. Скоро хліб стане золотим. ФОПи закриваються через касові апарати», - розповіла Катерина Котенкова.

Крім того, розповіла журналістка, ціни на продукти зросли вдвічі, а тарифи на комуналку майже втричі. Вона зазначила, що це відбувається незважаючи на обіцянку знизити ціни на ЖКГ та скоротити витрати держапарату.

«Паніка, нестабільність та невпевненість у завтрашньому дні. А як людям бути спокійними? Коли провокація йде з усіх боків, а впевненість слова президента, а головне дії впевненості не надають», - вважає Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, на скільки зросте тариф на газ.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Рибалко заявила, що влада обіцяє відмовитися від регулювання тарифів для населення.