Про це вона розповіла у програмі «По справі».

Як підкреслює гостя програми, українська економіка досі могла триматися саме завдяки ФОПам. «І зараз ці люди розуміють, що їх просто видавлюють із країни», - підкреслює вона.

Вікторія Шилова розповідає, що в січні на Майдан вийшли жорстоко налаштовані люди, але вони не чинили жодного насильства до початку відомих подій. На її думку, цю провокацію організувала сама влада і все це аж ніяк не випадково.

Політик переконана, що влада хоче витягнути з українців все, що тільки можна, оскільки вона має і олігархам ще догодити, і борги повернути, тобто потрібні гроші. «Крім ФОПів, доїти більше нема кого. Потрібно влізти у ту маленьку область, де вони ще хоч якось можуть заробляти», - підкреслює Вікторія Шилова.

Зокрема, розповідає вона, сьогодні ФОПи вимушені звільняти своїх працівників, вони в принципі не можуть утримувати свої підприємства через тарифи на електрику та газ. «Це катастрофа, причому практично для всіх, адже ціни в бутиках доступні лише олігархам», - підсумовує депутат.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доротич заявив, що влада ніяк не відреагувала на протест представників малого бізнесу 25 січня.

Також Знай.ua писав про те, що Рибалко попередила, що українці можуть масово залишитися без роботи.