Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Мама для хлопчика є прототипом першої жінки і він рівняється на неї у пошуку своєї обраниці. У дівчинки також щодо свого батька формується певний психотип хлопчика, чоловіка, майбутнього чоловіка, який формується на тому як виглядає тато, як він поводиться, як він виявляє ставлення до мами. Це відбувається несвідомо. У психології це називається комплекс Електри та Едіпа. Тут ще глибше замішано, якщо ми розглядаємо з позиції не лише психології справжнього життя, а й регресології та кармології», - розповіла Таїсія Мельник.

Регресолог сказала, що, якщо розглядати наші минулі втілення, то найчастіше ми з’являємось сюди зі своїми батьками, зав'язані у такі сценарії, які душі обирають, щоб відпрацювати свою карму. Тому душі обирають собі такого тата і маму, впевнена вона, щоб найкраще реалізовувати програми. Щоб розв'язати кармічні вузли, вважає вона, нам дається такий батько та така мама. Найчастіше з татом це історія або про вибір партнера, повідомила вона, або донька намагається довести батькові, що вона гідна його і через цю позицію вона воює з іншими чоловіками.

«Тим самим донька намагається довести, що вона сама може все, і вона не проживає себе як жінка, а проживає себе як воїн. Або як чоловік на рівних намагається довести батькові. У синів відбувається ніби битва і вони доводять татові, що вони теж можуть і гідні. І за цим, якщо копати глибше, лежить страх бути не визнаним, не гідним і відкинутим з роду та сім'ї», - резюмувала Таїсія Мельник.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла про те, як її колеги-регресологи працюють із нижнім астралом.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Мельник, людина за допомогою регресології може повернутися до своїх колишніх втілень.