Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

Як зазначає гість програми, після приходу в поліцію ставлення до нього різко змінилося. «Був герой, а прийшов у поліцію – вже не герой», - підкреслює він і додає, що це справді неприємно.

Принагідно Євгеній Жуков пояснює, що воїн, повертаючись з бойових дій, має посттравматичний синдром, його переслідують певні страхи, він деморалізований і має депресію, тому такі люди потребують підтримки. «А я прийшов одразу з цими своїми страхами на посаду, яка завжди хейтиться. Завжди, з перших днів! «А, все ясно, заржавів кіборг, був кент, став мент», - розповідає він. Керівник департаменту патрульної поліції зазначає, що насправді вони часто чують багато недоброзичливих слів від своїх же колег, наприклад, їх називали «пластмасові».

Тим не менш, каже Євгеній Жуков, вони вже пройшли процес становлення. «Казали так колеги, може якісь люстровані міліціонери. Зараз суди приймають рішення і повертають їх в якісь підрозділи», - розповідає він. За словами керівника департаменту патрульної поліції, до них можна потрапити через Академію патрульної поліції.

Зараз же, зауважує він, у них працює 15% правоохоронців, які працювали і до 2014 року, і це цілком нормальні люди, які заслуговують на відповідне ставлення. Аби не бути голослівним, Євгеній Жуков додає, що особисто спілкується з цими людьми і знає всю цю історію. «Мене будуть хейтити активісти чи адвокати, які в польоті перевзулись і зараз стали захисниками прав поліцейських. Але вони приховують, як вони працювали. Я кажу це відкрито, тому що я – військовий, я не цей там, стільчики мінять», - стверджує керівник департаменту патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жуков заявив, що він позитивно ставиться до легалізації зброї в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Жуков вважає, що через проблеми з фінансуванням Україна може втратити налагоджену систему захисту громадського порядку.