Про це він розповів у своєму блозі.

«Це було просто феєричне видовище: впевнений і зухвалий Путін і Макрон, який був як школяр або горобець і стояв осторонь дивився на Путіна з подивом. Я уявляю, що відбувалося в голові у Макрона, коли він слухав увесь цей потік маячні, погроз та марнославства», - зазначив Юрій Романенко.

За словами експерта, одним з моментів у переговорах Путіна та Макрона було те, що Путін намагався подати себе та продемонструвати свою особистісну успішність, але, як зазначив Юрій Романенко, по президенту Росії видно, що, незважаючи на свою заможність, все одно є заздрісною людиною, що змушує його доводити свою «крутість».

«Багато хто очікував, що Путін спілкуватиметься з Макроном як Олександр I з Наполеоном, але Путін не сприймав Макрона як рівного собі: він на нього дивиться як на вискочку, адже Путін уже сидить 20 років на троні», - наголосив Юрій Романенко.

Як зазначив політолог, Путін уявив, що він «Господь» і дивиться на європейську еліту гидливо і ставить себе вище за них.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Друзенко оцінив військовий потенціал України та заявив, що Росії вона не дістанеться.

Також Знай.ua публікував слова Віталія Кулика: Список озброєнь, які отримала Україна, показує, що баланс змінився на нашу користь.