Про це він розповів у своїй програмі «Контрольний удар».

Політолог нагадав, що наприкінці минулого тижня у ЗМІ з'явилася сенсаційна новина про те, що найближчим часом можливі прямі переговори Зеленського та Путіна у Туреччині.

«І цього разу це був вже не сумнівний «злив» з посиланням на анонімне джерело у владних коридорах, які здебільшого виявляються звичайним фейком. Про це особисто заявив сам Ердоган після його спілкування з Путіним вже після свого візиту до Києва», - розповів Максим Ялі.

На думку політолога, таку заяву можна розцінювати як сенсаційну. Він зазначив, що у ймовірність її здійснення вірилося важко з багатьох причин. Максим Ялі додав, що це сталося буквально наступного дня після підписання договору між Києвом та Анкарою щодо виробництва бойових безпілотників «Байрактар» в Україні.

Він зазначив, що буквально відразу заяву Ердогана про можливу зустріч Зеленського з Путіним у Туреччині прокоментував прессекретар Путіна Пєсков. За його словами, Путін готовий зустрітися з президентом України, але для цього йому потрібне розуміння, що буде в результаті зустрічі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Таким чином, можемо зробити висновок про те, що жодних конкретних домовленостей щодо зустрічі президентів України та Росії у Туреччині ще немає. Кремль поки що лише дав зрозуміти, що розглядає таку ймовірність. А залежатиме все від того, чи піде Київ на головну вимогу Кремля на даному етапі – початок прямого діалогу України з представниками окупаційних адміністрацій», - вважає Максим Ялі.

Як повідомляє Знай.ua, раніше Бізяєв прокоментував реакцію США на ультимативні вимоги Росії.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі підбив підсумки переговорів між колективним Заходом та Росією.