Свою думку він висловив в ексклюзивному інтерв’ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

Передусім Євгеній Жуков зазначає, що патрульна поліція не повинна вести розслідування самого ДТП. «У будь-якому випадку йдеться про кримінальний злочин – ДТП з потерпілим», - підкреслює він. Натомість їхнє відомство, пояснює голова Департаменту патрульної поліції, веде тільки службове розслідування щодо відео, звідки воно взялося і куди передавалося.

Як він розповідає, ДБР вже викликало на допит поліцейського, який давав інтерв’ю. «Оскільки Трухін – народний депутат, ДТП за його участю розслідує ДБР», - зазначає Євгеній Жуков. Водночас сам він підкреслює, що його департамент не буде чинити на нього жодного тиску, навпаки, вони захищають своїх співробітників. «На жаль, саме патрульні поліцейські найчастіше виявляються крайніми, й не хотілося б, щоб і в цьому випадку вийшло так», - додає голова Департаменту патрульної поліції.

Зокрема, каже він, патрульна поліція неодноразово вже отримувала дзвінки від різних важливих осіб з проханням зам’яти справу. Євгеній Жуков підкреслює, що за період, поки він очолює департамент, Верховна Рада змінила вже не один склад, але вони у своїх діях не відступають від закону.

Водночас на саме відомство, зауважує він, постійно чинять тиск. «Я вважаю, що і ДБР, і Нацполіція будуть проводити своє розслідування щодо нас. Вони вже запросили свідків», - констатує голова Департаменту патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жуков заявив, що він позитивно ставиться до легалізації зброї в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Жуков розповів про упереджене ставлення до роботи поліції з боку суспільства.