Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Наш уряд уже вигадав, як заощадити гроші за наш із вами рахунок. Прочитала нещодавно у ЗМІ що, забиратимуть субсидії. У Мінсоцполітики розробили порядок позбавлення держвиплат», - повідомила Любов Завальнюк.

За її словами, у Мінсоцполітики підготували порядок перевірки всіх держвиплат і перевірятимуть, чи обґрунтовано людям видається допомога. Журналістка зазначила, що, на думку міністерства, незважаючи на жорсткий відбір субсидіантів та всі податкові навантаження, серед отримувачів субсидій з'явилися багатії.

«Отже, виплати можуть відібрати, якщо в результаті перевірки спеціальними органами з'ясується, що субсидіант надав неправдиву інформацію. Про це йдеться у проєкті наказу, опублікованому для обговорення на сайті Федерації профспілок України», - розповіла Любов Завальнюк.

Журналістка заявила, що у Кабміні міністри продовжують жити у паралельній реальності. Вона зазначила, що, на їхню думку, розмір субсидії в опалювальному сезоні є просто неймовірно великим.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Наш бюджет цього року писався на колінах. Таким чином, загальна сума, яку передбачається надіслати на житлові субсидії, становить 38,4 млрд гривень. Сума, яку виділяють на субсидії, не змінилася, а тарифи як зростали, так і зростають. Але цього у перевірці не враховуватиметься, а ось до наших доходів уважно придивлятимуться», - зазначила Любов Завальнюк.

Як повідомляв Знай.ua, Осадчук заявив, що ідея з продуктовими картами свідчить про провал економічної політики влади.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Рибалко заявила, що влада обіцяє відмовитися від регулювання тарифів для населення.