Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

За словами регресолога, люди належать до 7 поколінь, між ними існує взаємозв’язок і тому ми відпрацьовуємо якісь завдання та програми. Тому, додає вона, у родовій системі з’являються люди, що створюють умови для відпрацювання карми. «Карма – це теперішнє, сума минулого і, звичайно, є карма роду», - пояснює Таїсія Мельник.

Вона зазначає, що до 12 років всі люди – діти світу, тому вищі сили не карають їх за різні дії. Тим не мнеш, каже експерт, впродовж років люди здобувають карму справжнього життя, тобто йдеться про сумарну історію.

Як розповідає Таїсія Мельник, найкращими тренерами є батьки, тато і матір дають можливість відпрацьовувати стосунки з людьми, зокрема матір – із жінками, дітьми та загалом вона допомагає вибудувати модель себе та прийняти власне тіло, а тато вчить, як будувати партнерські стосунки з коханим, як проявляти себе в соціумі, будувати кар’єру. «Діти приходять як розумніші душі, щоб допомагати недосвідченим душам напрацьовувати якісь якості. Тому що завдання всіх людей напрацьовувати певні якості, спочатку це особисті якості, а потім соціальні», - пояснює регресолог. Зокрема, додає вона, програма бунтар – це можливість для всієї родової системи перейти на новий рівень.

Водночас гостя програми зазначає, що найближче оточення людини працює як дзеркало, чим далі, тим більше інформації воно показує. За словами Таїсії Мельник, ми отримуємо більше інформації про самих себе, коли розглядаємо в інших те, що діється у світі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мельник розповіла, як батько впливає на долю дитини.

Також Знай.ua писав про те, що Мельник дала низку рекомендацій щодо того, як людина може змінити свою карму.