Слова експерта пролунали у його відеоблозі на сервісі YouTube.

«Україна стає частиною нової зони безпеки. Про цю зону вже давно говорять, і вона справді потрібна. Україні потрібно ставати частиною якихось структур міжнародної безпеки. Потрібні нові форми безпеки, двосторонні спілки. На жаль, у наш час без цього не обійтися. Вже надійшла пропозиція від британців вибудовувати зону безпеки разом із ними та з Польщею. Я вважаю це за великий позитив. Україні слід розуміти свій інтерес у всіх союзах. Нам потрібен військовий союз, потрібні союзники, які зацікавлені в нас та готові нам допомагати – насамперед зброєю. Нинішня криза показала Україні, хто їй друг насправді, а хто лише на словах», - наголошує Тарас Загородній.

Він нагадав, що Україна зараз отримує зброю не лише із Великобританії та Польщі, а й із балтійських держав.

«В України зараз вимальовується ще один союзник – Туреччина. Слід зазначити, що вона, на відміну від європейських країн, постачає нам у тому числі й наступальну зброю, у тому числі «Байрактари», - нагадує Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував звістку про близький напад Росії на Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що Загородній дав рекомендацію, як можна уникнути виконання Мінських угод.