Про це повідомили у своєму Telegram-каналі.

«Уже другий тиждень поспіль по всій Україні проходить активна підготовка громадян до цивільної оборони. Через високу ймовірність повномасштабного вторгнення Росії та усвідомлення існуючих ризиків, українці продовжують долучатися до заходів в рамках кампанії «Не панікуй! Готуйся!», організованої Громадським штабом оборони за підтримки Національного Корпусу», - сказано у публікації.

У публікації зазначено, що зараз головне не панікувати, а вчитися, щоб знати як діяти у складних ситуаціях та захищати себе та близьких.

«Завдяки професійним інструкторам та ветеранам російсько-української війни учасники вишколів здобувають необхідні знання й навички. Лише разом нам вдасться протидіяти ворогу та організувати ефективну систему цивільної оборони. Долучайся до «Не панікуй! Готуйся!» та вчися захищати свою країну!», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, представник Нацкорпусу дав українцям поради щодо виживання під час обстрілу або бомбування.

Також Знай.ua повідомляв, що у Національному Корпусі повідомили про поганий стан бомбосховищ у Черкасах.