Слова астролога пролунали у його відеоблозі на сервісі YouTube.

«Бориса Джонсона незабаром чекає дуже складне становище. Йому слід пережити чорну смугу. Його можуть злити, підставити – ось уже й з'явилися знімки, де Джонсон танцює із жінкою. Втім, я думаю, що всі люди можуть у вільний час займатися тим, чим хочуть. Зараз у нього ситуація дуже складна, і Британію можуть незабаром чекати серйозні зміни. Але Джонсон може подолати всі проблеми, і вже цієї весни мати хороший рейтинг», - говорить Влад Росс.

За його словами, Великобританія стане чи не першою країною, яка покінчить з епідемією коронавірусу.

«Британці вже скоро зможуть зняти медичні маски. Що ж до фунта стерлінгів, то він збереже стабільність. Попереду подальше відродження Британської імперії. Королева Єлизавета має всі шанси дожити до свого столітнього ювілею, який відзначатиметься у 2026 році. Британія після Другої світової війни втратила всі свої колонії, але зараз розширює свою сферу впливу», - зазначає Влад Росс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів, коли слід чекати миру на українській землі.

Також Знай.ua повідомляв, що Росс спрогнозував політичні процеси в Російській Федерації у 2022 році.