Про це розповіли у відео.

«Щоб до нас не потрапляли усі підряд і тримати свій імідж, нам потрібно виконувати мінімальні стандарти селекції. Ми випробуємо людей як психологічно, так і фізично», - розповіли у відео.

За словами ведучого, охочі потрапити у полк «Азов» здають нормативи з бігу, присідань, відтискань, а також під час екзамену проходять естафети, плавання та біг у морі.

«Вимірювати вашу фізичну підготовку ми будемо за 4 показниками: біг на 3200 метрів, підтягування на турніку, відтискання від підлоги та прес», - зазначено у відео.

Ведучий зазначив, що також паралельно з фізичними тренуваннями у полку відбувається моральне загартовування, а саме відбувається селекція за міцністю характеру людини за допомогою створення штучного морального тиску.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, представник Нацкорпусу дав українцям поради щодо виживання під час обстрілу або бомбування.

Також Знай.ua повідомляв, що у Національному Корпусі повідомили про поганий стан бомбосховищ у Черкасах.