Про це він розповів у своїй програмі «Контрольний удар».

Максим Ялі назвав майже двогодинне інтерв'ю президента Білорусі Олександра Лукашенка російському журналісту Володимиру Соловйову публічною розправою. На його думку, його перегляд дає зрозуміти, наскільки нівельований статус Лукашенка і наскільки глибоко він зараз залежить від Кремля.

Політолог розповів, що в інтерв'ю є два фактори: зміст та візуальна частина, поведінкова. Остання, зазначив Максим Ялі, навіть красномовніша і показовіша, ніж сам вербальний контент. За його словами, до абсолютно суперечливих та емоційних висловів Лукашенка всі вже давно звикли за понад чверть століття перебування його при владі.

«Крім того, нагадав він мені ще одне недавнє інтерв'ю. Коли журналіст Протасевич, після тижня у катівнях білоруського КДБ, дає «взнаки» псевдожурналісту білоруського офіційного ТБ про те, як він сприяв спробі «держперевороту» в Мінську влітку 2020 за гроші польських та литовських спецслужб. Тільки там білоруський журналіст відверто знущався з Протасевича і впивався своєю владою», - розповів Максим Ялі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше Бізяєв прокоментував реакцію США на ультимативні вимоги Росії.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі підбив підсумки переговорів між колективним Заходом та Росією.