Про це він розповів у своїй програмі «Контрольний удар».

За словами політолога, практично двогодинне інтерв’ю Олександра Лукашенка можна назвати радше демонстративним приниженням. «Цього разу це був формений допит, на якому Лукашенко запобігливо усміхається і намагається вгадати з півслова та озвучити думки Соловйова. Іноді, як зазначив Лукашенко, він «брикався» і намагався заперечити Соловйову», - пояснює Максим Ялі і додає, що тут йдеться радше про першу частину інтерв’ю.

А вже у другій частині інтерв’ю російському журналісту, зазначає експерт, білоруський президент радше змирився і жодного опору вже не чинив. На його думку, з цього всього можна зробити такий висновок: Олександр Лукашенко насправді залежить від Москви.

Водночас Максим Ялі зазначає, що підлабузництво президента Білорусі перед Путіним у Сочі в часи мітингів у Мінську літа 2020 року зрозуміти можна було, тоді ситуація була доволі складною. Але зараз, підкреслює він, пропагандист Соловйов отримав завдання провести цю публічну розправу. «Який дозволяв собі настільки безсторонні, якщо не сказати образливі висловлювання на адресу російської влади протягом понад 20 років», - підкреслює політолог.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі заявив, що останнє інтерв'ю Лукашенка показує його залежність від Кремля.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, навіщо Путін заявив про готовність до зустрічі з Зеленським.