Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

Як зазначає Олександра Решмеділова, український парламент і справді пішов на карантин, але це рішення прийняли не одноголосно, багато хто протестував. «Але я думаю, не можна виключати ймовірність того, що це була просто можливість уникнути вирішення гострих питань», - міркує вона.

До того ж, зауважує політолог, йдеться не лише про протести підприємців, але й про багато інших питань, які потребують нагального вирішення. «А градус взаємовідносин між вулицею та парламентом не знижується, адже ФОПи уже оголосили про початок безстрокової акції протесту», - розповідає вона. До того ж, каже експерт, на діалог вони поки теж не вийшли, перемовників чи контактних груп немає, депутати і президент не вийшли до людей на протесті.

А відтак Олександра Решмеділова робить висновок, що Верховна Рада просто дистанціюється від цієї проблеми, як і від багатьох інших, це просто відкладання на потім. «Як говорила Скарлетт О'Хара: «Не думатиму про це сьогодні, подумаю про це завтра», - зазначає гостя програми.

На думку експерта, парламентарі повинні діяти так само, як медики, тобто за принципом «не зашкодь». Тому, каже вона, нічого не робити – це може бути навіть не найгіршим варіантом.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доротич заявив, що влада ніяк не відреагувала на протест представників малого бізнесу 25 січня.

Також Знай.ua писав про те, що Шилова прокоментувала становище українського малого бізнесу.