Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Наш світ змінюється, все це квантове зрушення почалося ще у 2012 році, але основний перехід та трансформація відбувається саме зараз. На це впливає все і навіть частота шуму, а це кількість герц, які зараз випромінює наша планета. Звичайно, змінюються наші переконання, цінності, парадигми та свідомості. Стара матриця, старий світ – це був світ ілюзій та ідеалізацій, а ідеалізація тягне за собою ілюзію. Люди створювали ілюзію у своїх головах ідеалізуючи якісь предмети, партнера, релігію, владу. Всі ідеалізували, вірили в це і таким чином занурювалися ще більше у цю ілюзію», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що ця матриця засмоктувала людей як комп'ютерна гра і постійно йшли на новий виток трансформації, тому що не готові були від усього відмовитися. А 2022 рік – рік партнерства буде очищаючим, вважає вона, бо якщо взяти людину як форму життя на землі в тілі, то ми представлені ще й у духовному світі. Задум Бога був такий, щоб світ був патріархальним, ідеальним і зітканий з кумирів, впевнена вона, за задумом творця він виявився у формі жіночої та чоловічої енергії, яка є в кожному з нас.

«Ідеалізацію створили самі люди, але зараз світ змінюється для того, щоб прибрати ілюзію та ідеалізацію. Тому трансформація неминуча, щоб люди почали прокидатися. Люди прокидаються лише тоді, коли в них відбувається втрата близької людини. Наприклад, відхід з сім'ї чоловіка чи дружини, чиясь смерть, втрата бізнесу чи якесь захворювання. Для кожного є свій інструмент, найстрашніший його бар'єр для пробудження», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, що зараз Земля виходить на рівень того, що люди починають зневажати карму.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян пояснила, як людина може змінити своє життя у 2022 році.