Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Передусім гість програми міркує над тим, хто розпорядився почати використовувати компромат на депутатів партії «Слуга народу». На його думку, Сполучені Штати побачили вже достатньо і тепер просувають компромат через НАБУ. «Усі ці матеріали мають бути доступні громадянам: нехай бачать, за кого вони голосували», - переконаний експерт.

Водночас Геннадій Москаль підкреслює, що зараз ніхто не цькує «слуг народу», просто раніше вони чітко знали про свою недоторканість, ними не займався ані Офіс генерального прокурора, ані Національна поліція, натомість НАБУ просто вичікувало. «Тепер ці матеріали пішли у хід, а в партії цього не чекали», - констатує він.

Також гість програми зауважує, що інші силові відомства України підпорядковуються президенту, а відтак було би дивно, якби компроматні матеріали оприлюднили Нацполіція, ДБР чи СБУ. «Для них «слуги» завжди залишалися білими та пухнастими», - підкреслює Геннадій Москаль і додає, що з їхньої ініціативи такі матеріали ніколи не з’являються.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ляшко попередив, що Україна може залишитися без власного газу через плани «Слуги народу».

Також Знай.ua писав про те, що Москаль прокоментував нинішню лавину корупційних скандалів за участю депутатів від партії «Слуга народу».