Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Як розповідає гостя програми, 16 лютого – гарний день, але до 18:58, до цього часу треба закінчити всі важливі справи. Вона пояснює, що цього дня Місяць буде перебувати в Леві, а цей знак є сильним у сфері творчості та акторської майстерності, у плані роботи з дітьми, тобто для вчителів. А відтак, каже Альбіна Пономаренко, творчим людям не можна упустити цей момент.

Наступні дні, 17 та 18 лютого, за словами астролога, також будуть сприятливими. «17 лютого буде Сонце у королівському градусі, а Місяць буде у Діві і це добре для різних справ та будь-якого бізнесу», - розповідає вона. Гостя програми підкреслює, що відкривати бізнес у лютому найкраще саме в ці дні.

Щодо 20 лютого Альбіна Пономаренко каже так: ця дата дзеркальна, її символ – орел, день буде максимально сильним. Загалом же, каже вона, такий день доволі рідкісний, на спадному Місяці можна зайнятися новими проєктами, час також сприятливий для бізнесу.

Хорошими, за словами астролога, будуть і 22 та 24 лютого, на них теж випадає фаза спадного Місяця. «22 лютого гарний день для роботи з інформацією та символ цього дня – золотий ключик. Цей день призначений для роботи з якимись дуже складними питаннями та роботою з гороскопом. Будь-яка інформація, яку ви почуєте 22 лютого, як золотий ключик, відчиняє потаємні дверцята», - пояснює гостя програми. Отже, констатує Альбіна Пономаренко, будь-яку ідею, яка з’явиться 22 лютого, обов’язково варто записати і в жодному разі не можна ігнорувати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що Пономаренко розповіла про особливості ретроградного Меркурія щодо його впливу на різні сфери життя людей.