Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Треба починати дивитися якості людини з Сонця, і тут не обов'язково ділити якості на погані та добрі. Абсолютно всі людські якості придатні для того, щоб використовувати їх у своєму житті. І якщо людина приходить з якостями знака зодіаку, перед нею стоїть завдання розкривати ці якості. Інший момент, якщо людина почне спрямовувати ці якості в негативний бік, то вона наживатиме ворогів, а чим більше ворогів, тим більше витрачається сил. Тому, звичайно, краще йти у бік якогось позитиву та розширювати цю енергію», - розповіла Наталія Верхуша.

Астролог сказала, що другу складову успіху треба дивитися по Місяцю, і якщо Місяць у водних знаках або земних знаках, то людині краще побути на самоті. Тому якщо хтось розповідатиме такій людині, що її найкращий відпочинок – це свята та розваги з друзями, а в неї Місяць буде у знаку землі, повідомила вона, то це не так, їй краще побути наодинці і подумати, щось спланувати та зібратися з думками. І це дуже важливо, вважає вона, розуміти, як тобі треба відпочивати та в який бік рухатися, щоб запалювати своє Сонце.

«І по Сонцю зараз є дуже поширена тема в астрології, яка називається сонцезапальні дії. Це перелік певних дій, які підходять за якостями знака зодіаку. Якщо ви ці дії робите, ви проявляєте свої якості знака зодіаку як методи певної компенсації. Припустимо, якщо ви Стрілець, то Стрільцю добре грати у шахи та розвивати своє стратегічне мислення. Якщо це Риби, то влаштовуйте фотосесії, тому що Риби – це все, що пов'язано з медійністю. Якщо це Скорпіони, то вам потрібні наднавантаження та якийсь екстремальний спорт. Такими діями ви запалюватимете своє Сонце», - резюмувала Наталя Верхуша.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів, коли слід чекати миру на українській землі.

Також Знай.ua повідомляв, що Росс спрогнозував політичні процеси в Російській Федерації у 2022 році.