Про це він розповів у своєму відеоблозі на YouTube.

Як пояснює експерт, удача на боці політика тоді, коли події складаються саме так, як йому потрібно, а не як завгодно. «Удача для політика є дуже важливою», - підкреслює він.

Зокрема, Олександр Кочетков говорить про Ющенка, якого доволі вчасно прибрали з Кабміну, після чого виникла легенда про патріотичного прем’єра, чия діяльність доволі ефективна. «Поки він не встиг наламати дров. А після отруєння він взагалі став сприйматися як герой», - додає він.

Натомість Янукович, розповідає політтехнолог, політик надзвичайно невдачливий. «Він усе свідоме життя дерся нагору, обдираючи коліна – переважно свої, і набиваючи шишки – переважно чужі. Нарешті, він піднявся на трон, відчув себе «паханом» всієї України», - розповідає Олександр Кочетков. За його словами, Януковича лякав тільки Майдан, тому він всіма силами намагався уникнути такого розвитку подій, але все сталося саме так, як сталося. До того ж, додає експерт, у РФ у Януковича забрали все, що він зміг накрасти в Україні.

Удачею Зеленського як продюсера та актора він називає серіал «Слугу народу», який, тим не менш, первинно задумувався суто як комерційний продукт. «Проте серіал став і його політичною удачею. Наступна удача Зеленського полягала в тому, що Вакарчук знявся з виборів, а інша – у тому, що його суперником став саме Порошенко», - пояснює Олександр Кочетков і додає, що тоді вже люди були готові віддати свої голоси і актору, і будь-кому.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Москаль прокоментував лавину корупційних скандалів за участю депутатів від партії «Слуга народу».

Також Знай.ua писав про те, що Москаль пояснив, чому останнім часом з’являється багато компроматного матеріалу на «слуг народу».