Про це він розповів у новому випуску програми «Неоінтерв'ю» з ведучою Нонною Мусалян.

«Прийняття людей через кохання – це чудово. Я намагаюся це робити, але це дуже важко. Особливо до людей, які тобі зраджують і хочуть від тебе щось отримати, корисливі люди. І це дуже заважає в житті, бо ти налаштований на якийсь результат, а за фактом виходить зовсім інше. І це з кожним разом нашарується на тебе в негативному аспекті і потім дуже важко довіряти людям. Довіряти їм свої проблеми, розповідати щось, бо за фактом нікому це не цікаво. Усі говорять про себе, особливо коли чують, що ти екстрасенс», - розповів Максим Гордєєв.

Екстрасенс сказав, що на його рахунку зараз понад 200 підтверджених розкритих кримінальних справ. Допомога поліції у розкритті злочинів полягає в тому, повідомив він, що йому ставлять певні питання про зникнення людини.

«Людям дуже важко зрозуміти суть яснознавства, тому що є п'ять духовних почуттів: ясновидіння, ясночуття, яснознання, яснонюх і ясносмак. Це п'ять духовних почуттів, які має людина. І коли в тебе є яснослух, ти можеш чути духів, при ясновидінні ти бачиш духів, при яснонюху ти можеш відчути запах ясносмаку і смак. Але ніхто не знає, що таке яснознання і, якщо ти, наприклад, торкаєшся стільця, ти знаєш, що це стілець, але не можеш пояснити, чому ти це відчуваєш. Це твоє тактильне відчуття і те саме розуміння, коли ти знаєш конкретно, що потрібно людині сказати», - резюмував Максим Гордєєв.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Також Знай.ua писав про те, що Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.