Про це він розповів у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

За словами гостя програми, лютий загалом буде вдалим місяцем. «З погляду зірок, лютий буде дуже добрим, тому що всі ретроградності планет закінчилися», - повідомляє він. Зокрема, каже Влад Росс, ще наприкінці січня закінчилася ретроградність Венери, а Меркурія – 4-5 лютого. Тому після 7 лютого, каже він, починається сприятливий період для ФОПів, відкриття власного бізнесу та загалом певних масштабних ситуацій.

Також астролог розповідає, що Меркурій буде у знаку Водолія, а 15 лютого він розганяється, тому після цього дня варто займатися вивченням іноземних мов, відкриттям соціальних груп, поїздками.

Окремо він акцентує увагу на 18 лютого, ця дата буде під королівським градусом і в цей день добре відкривати великі фірми. Загалом же тут буде гарний аспект між Юпітером та Ураном, тому можна буде навіть спрогнозувати власне майбутнє. «Середина лютого – просто чудовий час для одружень. Тому що тільки в лютому щорічно буває з'єднання Марса та Венери. Шістнадцята повня – найідеальніша дата для одруження і це 17 або 18 лютого», - розповідає Влад Росс.

Загалом же, каже він, лютий видасться доволі теплим і Україні вистачить газу на опалювальний сезон. «У лютому швидше за все морозів не буде взагалі, хіба що ночами. І як говорила російська пропаганда про жахливі морози в Україні в образі Скабєєвої, але вони на нас не очікують», - стверджує гість програми. Влад Росс підкреслює, що електроенергії вистачить, навіть якщо електростанції працюватимуть на повну, тому опалювальний сезон пройде успішно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Верхуша заявила, що дуже важливо розуміти, як треба відпочивати.

Також Знай.ua писав про те, що Пономаренко розповіла, коли в лютому найкраще відкривати бізнес.

https://youtu.be/_VMRZFQPjAY