Про це він розповів у програмі Сергія Доротича #SaveФОП.

На думку гостя програми, перш ніж протестувати знову, ФОПи повинні знову звернутися до керівництва українського парламенту, хоч це вони вже й так робили. «Слід звернутися ще раз з конструктивними пропозиціями», - підкреслює він. Зокрема, Олег Пендзин пропонує створити переговорну групу, а малий бізнес, переконаний він, має заявити про свою готовність обговорити умови, на яких відбуватиметься фіскалізація.

Водночас експерт припускає, що ці умови цілком можуть відповідати сьогоднішнім європейським стандартам. «Адже Україна йде до Європи, хіба ні? А в багатьох країнах Євросоюзу сьогодні діють норми, які досить м'які для малого бізнесу», - підкреслює він. Отже, каже Олег Пендзин, Україна могла би скористатися цим прикладом.

Принагідно він зазначає, що для переговорів потрібно мати чіткі пропозиції, тому ФОПи повинні визначити, які компроміси для них припустимі, а які – ні. «Я думаю, що в нинішній ситуації влада обов'язково піде на переговори», - стверджує гість програми. Водночас Олег Пендзин каже, що не підтримує позицію, яку займає влада, але вона повинна буде на це піти з огляду на потребу консолідувати суспільство.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пендзин повідомив, що як мінімум 300 тисяч ФОПів вже перейшли на касові апарати.

Також Знай.ua писав про те, що Доротич розповів, як почався конфлікт на акції 25 січня під Верховною Радою.