Про це він розповів у своєму блозі.

«Звернення Держдуми до президента Росії Путіна, яке ще в січні було ініційовано комуністами, а вже направлене йому на підпис, проливає деяке світло на ті події, які ми спостерігали довкола України з кінця листопада. Їхній сенс можна спробувати правильно пояснити спираючись на припущення, що вся ця концентрація російських військ та погроза масштабною війною в Європі була здійснена аж ніяк не для того, щоб дійсно її розв'язати, й аж ніяк не для того, щоб спонукати Захід до якихось завідомо нереальних поступок», - зазначив Андрій Білецький.

За його словами, Володимир Путін усвідомлює, що при збереженні нинішніх політичних трендів в Україні, на наступних виборах у чинної української влади немає шансів перемогти, але й у проросійських політичних сил нема шансу перемогти.

«Тому з усього набору можливих варіантів розвитку подій в українській політиці Путін обрав найбільш комфортний для себе: створити військову загрозу для України», - підкреслив Андрій Білецький.

Андрій Білецький зазначив, що Захід не хоче повністю розривати відносини з Росією, тому з його боку були зроблені кроки назустріч Путіну, гарантувавши, що процес інтеграції України до Заходу буде йти не так активно. Тобто, за його словами, таким чином, Росія «торгується» із Заходом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що досвід з вишколів цивільної оборони буде корисним кожній людині.

Також Знай.ua повідомляв, що у Національному Корпусі опублікували відео з попереднього вишколу для цивільного населення у Дніпрі.