Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Як пояснює гість програми, у будь-який момент часу карта визначає 4 стовпи, якими є рік, місяць, день і час. «Китайський календар починається з місяця та року Тигра, тому виходять два стовпи, що дублюються», - розповідає він.

Тобто, констатує Ігор Хом'яков, маємо однакові рік і місяць, і тут, і там є Янська вода. «Перший елемент – це дерево і він дуже активний та волелюбний, як енергія зростання», - підкреслює експерт. Та й рік, зазначає він, видасться доволі волелюбним, оскільки Тигр є й у годині, вгорі дерево, отже, Янське дерево в часі на Тигрі. З іншого боку, розповідає гість програми, окрім свободи та активності, можливі й стреси. Згідно з китайською метафізикою, пояснює він, печінка частково відповідає за дерево, а цей орган означає гнів. Тому, констатує експерт, можуть бути активності та стреси, а також взагалі різкі рухи.

Принагідно Ігор Хом'яков зазначає, що знак Тигра разом із Мавпою, Свинею та Змією відноситься до категорії Коня, який подорожує, тобто йдеться про швидкість розвитку подій. «Багато подорожей, а тема свободи так чи інакше розкриватиметься», - підкреслює гість програми.

За його словами, протягом останніх двох років люди, по суті, були певною мірою обмежені, але зараз це зміниться, буде більше активності. «У цьому році енергії повністю змінилися, тому так чи інакше залишкових енергій страху, які належали до категорії води, буде вдвічі менше», - пояснює він. Тобто, підсумовує Ігор Хом'яков, цього року важливою буде тема свободи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс заявив, що лютий буде дуже добрим, тому що всі ретроградності планет закінчилися.

Також Знай.ua писав про те, що Пономаренко розповіла, коли в лютому найкраще відкривати бізнес.