Фрагмент свого виступу він опублікував у своєму блозі.

«Армія – найчастіше помічник, іноді й драйвер економіки. Найпростіший приклад: сьогодні нас поставили в дуже погане становище на Чорному та Азовському морях. Через Чорне та Азовське моря йде 51% всього товарообігу України, а Росія сьогодні блокувала на 90% ці маршрути під приводом військових навчань», - зазначив Андрій Білецький.

За його словами, шлях в обхід було знайдено, але він є довшим у порівнянні зі звичним, тому Україна втрачає багато грошей через цю ситуацію. Але, за словами Андрія Білецького, якби Україна мала сильний флот і авіацію, Росія не зважилася б на проведення цих військових навчань.

«Армія – це, звичайно, не дешево, але задумайтеся, чому немає жодної розвиненої та багатої країни без серйозної та ефективної армії», - наголосив Андрій Білецький.

Як він зазначив, прикладів таких країн дуже багато, наприклад, Ізраїль, в якому постійно йде війна. За словами Андрія Білецького, Ізраїль народився і живе у війні, але є досить успішною країною та має сильну армію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Південна Корея живе під постійною загрозою і багато людей думають, що там немає воєн, але ще недавно північні корейці топили військові кораблі Південної Кореї, існують обстріли та постійні викрадення людей. Але Південна Корея – один з головних технологічних та економічних драйверів Азії», - сказав Андрій Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, навіщо РФ концентрує війська біля кордонів із Україною.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький заявив, що досвід тренування цивільної оборони буде корисний кожній людині.