Цією інформацією він поділився в ексклюзивній програмі журналістки Христини Бондаренко «Христя».

«Ті, хто жили біля Азовського моря або служили там, знають попередні історії. Навіть під час Другої світової війни всі ті десанти, які взимку проходили в Чорних і Азовських морях, закінчувалися величезними втратами для тих, хто проводив ці десанти», - заявив Сергій Кривонос.

Генерал додає, що в Азовському морі вітри дуже часто можуть змінити всі розрахунки нападників і складними погодними умовами помножити все на нуль.

«Техніка іноді не витримує тих вітрів, а якщо ще й морози будуть, то це взагалі величезні проблеми, тому для нас зараз погода йде в плюси. Чим гірша буде погода, тим менше шансів на успіх у морських операціях, які можна проводити на Азовському морі», - заявив Сергій Кривонос.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua поширив заяву Сергія Кривоноса, що жодна армія не змогла перемогти підготовлений, навчений і мотивований народ.

Крім цього Знай.ua повідомляв, що Сергій Кривонос розповів, як потрібно створювати територіальну оборону держави і в чому помиляється українська влада.