Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

«М’яч на їхньому боці. Це може свідчити про початок як локальної операції, так і, наприклад, про спробу відрізання та взяття Маріуполя, а також про початок повномасштабної війни», - зазначив Андрій Білецький.

За його словами, те, що зараз відбувається на Сході України та біля українських кордонів – це казус беллі, тобто Росія намагається створити привід для повномасштабного вторгнення в Україну.

«Наразі вже більше 30 обстрілів (за добу, - Ред.). Багато чи мало, але це більше, ніж кількість обстрілів за останній тиждень. З умовної тиші ми перейшли до повномасштабної артилерійської дуелі», - підкреслив АндрійБілецький.

На думку Андрія Білецького, наразі перевагу має російська сторона, тому що Україна є дуже пасивною у військовому плані та віддає ініціативу противнику: м’яч на їхньому боці.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, голова Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков розповів, що вони ведуть розслідування щодо появи відео з депутатом Трухіним.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький пояснив, як сильна армія може сприяти розвитку економіки країни.