Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

«На сьогоднішній день, за оцінками експертів, близько 1 млрд доларів витрачає Росія на підтримку ОРДЛО. Щонайменше 70 млрд доларів Росія витратила на інтеграцію інфраструктури Криму з материковою частиною Росії. З якою метою тоді Росія може зайти в Україну, якщо вона вже сьогодні має такі величезні втрати?», - заявив Олександр Гончаров.

За його словами, у разі повномасштабного нападу Росії на Україну, першій доведеться ще більше інвестувати.

«Десь півтора року тому проходив у Маріуполі інвестиційний форум, де говорили, що західні інвестори нам допоможуть і зможуть проінвестувати відновлення Донбасу. Досі після цього форуму, наскільки я знаю, жодного долара не надійшло до цього фонду», - заявив Олександр Гончаров.

Експерт ставить риторичне запитання: «Чи зможе країна-агресор відновити Донбас? Тим більше, що відразу після вторгнення однозначно всі західні країни запровадять пекельні санкції. Країна стане вигнанцем. Ніхто допомагати в усьому світі їм не буде і в них у самих теж мало коштів».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков заявив, що щойно доходить справа до виборів, то на розумну частину свідомості українців опускається шторка.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський розповів які плани у світових гравців на Україну.