Його слова пролунали під час дискусії на YouTube-каналі «Христя».

«Приїзд президента на фронт – це добре для підняття духу населення. Це теж піар, але в хорошому сенсі слова, і такі поїздки справді потрібні, але їх слід суворо лімітувати. Потрібно розуміти, що президент на фронті швидше заважає військовим. Він їх відволікає від основних завдань, не кажучи вже про те, що при цьому необхідно забезпечувати безпеку лідера – а це також справа не проста. У командира на війні голова забита зовсім іншими справами, дуже важливими. У цій справі, як і у будь-якому іншої, потрібно знати міру», - говорить Гаррі Табах.

Він послався на американський досвід.

«Якщо президент США і приїжджає на фронт, це тримається в секреті. Найчастіше президенти з'являються на публіці вже після війни – оголосити про перемогу, привітати та нагородити тих, хто відзначився. Президент може, наприклад, прилетіти на авіаносець, але не туди, де ведуться чи готуються бойові дії. Річ у тому, що там убезпечити президента дуже складно», - розповідає Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував наслідки для України наслідки осі «Лондон – Варшава – Київ».

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Табаха, Україна зараз готова до війни з Росією набагато краще, ніж у 2014 році.