Свою думку він висловив у ході дискусії на YouTube-каналі «Христя».

«Зеленський не мав ні свого Іловайська, ні свого Дебальцевого. Ніхто не знає, як він повівся б у такій ситуації на місці Порошенка. А Порошенко на війні не показав себе ані полководцем, ані гетьманом. Але порівнювати його і Зеленського поки що передчасно. Наскільки Зеленський цікавиться армією, війною? Потрібно розуміти, наскільки багато справ у президента щодо організації оборони. Щоб убезпечити країну від війни, треба показати всім, що ми до неї готові. Тоді супротивник десять разів подумає, чи варто нападати на нас, адже він постійно прораховує можливі втрати», - каже Андрій Білецький.

На його думку, ці завдання президента настільки важливі, що від них не можна відволікатися.

«Президент повинен займатись підвищенням обороноздатності країни, а не фотосесіями. Фотографії можна забезпечити підписами, що президент перевіряє морські кордони України. Проблема в тому, що Україна в Азовському морі не має морських кордонів – ми так і не розірвали договір з Росією про спільне користування цим морем», - нагадує Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Росія шукає привід для широкомасштабного вторгнення в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Білецького, сильна армія сприяє розвитку економіки.