Про це він розповів в ексклюзивній програмі журналістки Христини Бондаренко «Христя».

На думку гостя програми, у бомбардування Верховної Ради України немає жодного сенсу. Водночас Гаррі Табах зазначає, що він лише гість в Україні, але вважає, що таким ударом Росія знищить половину своїх людей що сидять в українському парламенті. «Немає сенсу в цьому, розумієте», - підкреслює він.

Принагідно капітан коментує ситуацію із США та виводом військ з Афганістану. «Наша наймогутніша, найозброєніша, найпрофесійніша армія за всю історію людства драпанула, кинувши все, кинувши своїх союзників, цивільних, на 100 млрд доларів сучасного обладнання військового. Від кого? Від бородачів, які не вміють писати, читати та не знають, що таке туалетний папір?», - обурюється Гаррі Табах.

Він підкреслює, що американці вміють воювати, але політика – інше, політики підуть на все, аби заробити собі очки. Саме тому, переконаний гість програми, Сполучені Штати й вивели свої війська з Афганістану.

Далі капітан розглядає війну в Україні. «Це – політичні питання. Відбити нахрап – відбили вже не один раз, і знову відіб'ють. Але все це залежить від ваших політиків. Якщо буде удар по Раді, то я думаю відіб'ють, ще як відіб'ють», - стверджує Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дацюк заявив, що Донбас Росії не потрібен.

Також Знай.ua писав про те, що Табах назвав ключових стратегічних союзників України на міжнародній арені.

https://youtu.be/4TOHFXZAuEo