Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Епічність ситуації в тому, що для початку задерли тарифи вище за всі норми, а потім вирішили бонусами заспокоїти населення. «Нафтогаз» запустив нову акцію – як отримати знижку на оплату комуналки», - каже Любов Завальнюк.

Журналістка пояснила, що за допомогою цієї акції можна заощадити на оплаті тарифів за газ, якщо брати участь у реферальній програмі. За її словами, газопостачальна компанія «Нафтогаз» пропонує своїм клієнтам знижку на газ за участь у реферальній програмі «Запроси друга».

«Таким чином, «Нафтогаз» продовжує монополізувати ринок, виживаючи демпінгом конкурентів. Інші компанії не зможуть собі цього дозволити», - заявила Любов Завальнюк.

За словами журналістки, для того, щоб отримати знижку на газ у розмірі 50 гривень, потрібно бути клієнтом «Нафтогазу», увійти до особистого кабінету на сайті, зайти на сторінку програми та ознайомитися з умовами та надіслати унікальне посилання для участі будь-якому потенційному клієнту. Любов Завальнюк зазначила, що, як йдеться у повідомленні «Нафтогазу», основна умова – використання унікального посилання та споживання ним 5 м3 газу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Ви можете надіслати посилання лише тим, хто за місяць використовує не менше 5 м3. Тобто розрахована ця акція на тих, хто мешкає у приватному секторі – для мешканців сіл, смт, селищ. У «Нафтогазі» зазначають, що кількість нових клієнтів, яких можна запросити, не обмежується. А це означає, що акція розрахована довго», - розповіла Любов Завальнюк.

Як повідомляв Знай.ua, Буславець розповіла, як наша країна могла б уникнути енергетичної кризи.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про наслідки високих тарифів за опалення для бізнесу.