Про це він розповів у новому випуску своєї програми «Осінній прогноз».

«Швидше за все, це блеф з боку Путіна, який і надалі лякатиме, підвищуючи ставки. Тому нагнітається ситуація й взагалі таке відчуття, що Володимир Зеленський ставиться з двох сторін перед фактом щодо Мінських домовленостей. А це смертний вирок для влади Зеленського, якщо він піде на них та підпише документацію. І зараз саме Сатурн планета повалення складних ситуацій, входить у президента в будинок влади на початку березня. Я бачу, що в середині лютого навряд чи може відбуватися щось запекле на Сході України», - повідомив Влад Росс.

Астролог сказав, що коли почнеться парад планет з 22 лютого по 8 березня буде найнебезпечніший період, який тільки може бути. Тим більше що в цей час дуже жорстко сходитимуться Марс із Плутоном, акцентував він, а Марс - це планета війни, а Плутон - це планета широкомасштабної війни. Плутон, підтвердив він, це взагалі символ загибелі, маса смертей та жорстких ситуацій. Тому, вважає він, швидше за все це може позначитися і на Донбасі, принаймні зірки схиляють до того, що до 21 - 22 лютого все буде гаразд.

«Але я бачу що, швидше за все, це все блеф і Володимир Путін лише лякає Україну, але не спробує напасти на Одесу, Харків чи завдати удару по Києву. Швидше за все, цього не відбуватиметься, інакше він зіткнеться з величезними санкціями, які тільки може передбачити. По його країні буде прийнято нафтове ембарго та проти 30 найбагатших людей буде застосовано повні санкції, а основні банки країни будуть відключені від грошової системи. І тільки якщо у Путіна зовсім зійдуть з котушок мізки, то він нападе на Україну. Але це буде катастрофа особисто для нього, тому що він буде моментально знешкоджений та скинутий», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.