Про це він розповів у своєму блозі на YouTube.

«З одного боку, Росія декларує, що про Крим діалог не може бути. З іншого боку, ми розуміємо, що Крим російський визнало 5 чи 6 країн у світі сьогодні», - заявив Руслан Бортник.

За його словами, Крим хоч і закріплений у російській Конституції, але він не легітимізований в очах світової спільноти, і Росія прагне його легітимізувати.

«Це ключове бажання Росії. Прагне, щоб Крим був визнаний. Щоб між Кримом та іншими країнами світу могли існувати торгові відносини, транспортні, культурні», - додав політолог.

Він додає, що це мотивація Росії, з якою потенційно можна працювати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Наш інтерес сьогодні – повернути Крим. Але наш інтерес насамперед повернути український вплив у Криму. Ми Крим російським не визнаємо», - резюмував Руслан Бортник.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що зараз складається протистояння двох військово-політичних блоків – НАТО та ОДКБ.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв заявив, що європейці відчули всі мінуси відсутності суверенітету ЄС.