Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

За словами журналістки, українські депутати та міністри насправді не знають, що таке витончена та грамотна соціальна-економічна політика і як її проводити. «Хлопці на Банковій та Грушевського рухаються за якимись своїми законами, і нам їх не зрозуміти», - підкреслює вона.

Також Катерина Котенкова зазначає, що залишається лише дивуватися захопленим оцінкам макроекономічних показників з боку влади, а риторика чиновників вражає хіба що малоосвічених людей, чисельність яких мізерна. «Вони лише навчилися діяти прямолінійно та з грубими помилками», - підкреслює вона.

Принагідно журналістка нагадує, що у 2021 році обсяг переказів українських заробітчан становив 15 мільярдів доларів, а це, як повідомляє Нацбанк, найбільший показник із 2008 року. «Але чому тут радіти? Тому, що українці старанно кують ВВП інших країн, а в Україні, як і раніше, стагфляція – падіння економіки плюс висока інфляція?», - пояснює вона. Окрім того, обурюється Катерина Котенкова, українці намагаються заробити гроші для своїх сімей, для купівлі житла, а влада вводить податки і на нього, і на дохід, який люди отримують за кордоном.

Загалом же, підкреслює вона, лютий завжди був чи не найважчим місяцем в економічному плані. «Хоч як сумно, але ще тугіше доведеться затягнути пояси пересічним українцям», - каже журналістка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що зміниться в обслуговуванні багатоквартирних будинків.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова назвала категорії пенсіонерів, яким повернули індексацію спецвиплат.