Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Спроби щось змінити в країні та очікування, що зараз щось зміниться, напоролися на зовсім дивну позицію представників США та ЄС, які після Майдану, отримавши уряд Яценюка, мінський процес та Порошенка, зайняли позицію «Все добре, далі можна нічого не міняти», - зазначив Владислав Оленченко.

На думку експерта, після 2014 року західні партнери втратили інтерес до України та перестали просувати корисні реформи.

«Еліти працюють на користь власних конгломератів, держав чи транснаціональних компаній. Кожен грає сам за себе і Україна має розуміти, що у світі, де кожен грає сам за себе, ми маємо навчитися самі за себе грати – жодна Америка нас не захистить», - наголосив Владислав Оленченко.

За словами експерта, західні партнери допомагають Україні лише тоді, коли вони мають у цьому власний інтерес, тому треба враховувати, що у разі ескалації військових дій нам не допомагатимуть.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Якименко пояснив, чому люди незадоволені обмеженнями у зв’язку з COVID-19.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Дацюк заявив, що Донбас Росії не потрібен.