Свою думку він висловив у програмі «On Target з капітаном Гарі Табах».

«Більшість українців розуміє: виконання «Мінська» означає відмову від суверенітету країни. І соціологічні опитування це підтверджують. Результати цих опитувань не є секретом для когось. Причому, п'ять років тому Мінські угоди відкидали 46 відсотків респондентів, а зараз – 75 відсотків. За цей же термін кількість тих, хто схвалює Мінські угоди, скоротилася з 16% до 12%. Це стосується і Києва, і Львова, і Харкова, і Дніпра, будь-якого українського міста. Опитування показують: якщо президент спробує виконати Мінські угоди, його знесуть. І неважливо, який це президент: учорашній, нинішній чи завтрашній», - наголошує Андрій Ілларіонов.

За його словами, тоді на Україну чекає в кращому разі новий Майдан, а в гіршому – громадянська війна.

«Українці не дозволять виконати Мінські угоди, і про це каже вся країна. Вона говорить про це вже п'ять років, а останніми місяцями – дуже голосно. За виконання цих документів не виступає ніхто, окрім путінської «п'ятої колони», - каже Андрій Ілларіонов.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше генерал-майор СБУ Василь Вовк припустив можливость реанімації Мінських угод.

Також Знай.ua повідомляв, що лідер Національної платформи примирення та єдності Сергій Сивохо розглянув можливість визнання Росією так званих «народних республік».