Про це він розповів на своєму каналі «Конституційна кухня».

Експерт прочитав текст-звернення, на написання якого його наштовхнула відома промова Вінстона Черчилля «Ми будемо битися на пляжах», і підкреслив, що українці будуть боротися до перемоги і ніщо їх не зупинить.

До того ж, Геннадій Друзенко попередив українську владу про те, що в разу капітуляції вона вже не зможе втекти до Ростова-на-Дону, як свого часу це зробив Янукович. «Ми готові битися, незалежно від того, що скаже президент, парламент та прем’єр України», - додає він.

Також правник підкреслює, що українці будуть битися, незважаючи на те, що вирішать італійці, французи чи німці, а боротьба на українських землях буде такою, що її відголоски буде чути навіть в Римі, Парижі та Берліні. Він попереджає, що Європа ризикує отримати не члена альянсів на своєму східному кордоні, а буквально європейський Ізраїль, який у своїх діях буде виходити з того, як потрібно саме йому. «На війні як на війні», - підкреслює Геннадій Друзенко.

За його словами, українці винесли з 20 століття певні уроки: тільки державність, хай якою би вона не була, може гарантувати збереження народу, його мови та культури. А відтак, констатує експерт, українці готові заплатити будь-яку ціну, лиш би вистояти в цій боротьбі. «Якщо зникне армія, кожне село, містечко та мікрорайон перетвориться на партизанський загін. Ми будемо вбивати агресора без жодних вагань та жалю», - заявляє він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Отже, підсумовує Геннадій Друзенко, на українській землі проллється саме російська кров, якщо Путін вирішить напасти. «Ми готові битися і ми переможемо. Бо правда на нашому боці», - підкреслює правник.

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко заявив про готовність українців боротися проти російської агресії.

Також Знай.ua писав про те, що Оленченко заявив, що Україна має сама вміти себе захистити.