Капітан першого рангу Військово-Морського флоту США у відставці Гаррі Табах прокоментував нинішню готовність путінської Росії до повномасштабної війни проти України.

Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Путіну зараз зручно напасти на Україну, але незрозуміло, навіщо йому це робити. Щоб проти нього повстав весь світ? Путін чудово розуміє, що зараз не 2014 рік – та й тоді йому тут дали відсіч. Українська армія добре озброєна, вона вісім років готувалася до великої війни, вона обстріляна, командири досвідчені. Вони не дозволять Путіну пройти», - каже Гаррі Табах.

На його думку, Путін не піде повномасштабною війною на Україну.

«Іти в лобову атаку – це не КДБшний спосіб, а Путін звик до таких способів. Військ для окупації України в нього замало, а просто так вторгатися в країну – навіщо? Методами Другої Світової війни в наші дні діють хіба десь в Африці», - зазначає Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він пояснив, чому російська авіація не бомбардуватиме Верховну Раду.

Також Знай.ua повідомляє, що, на думку Табаха, президенту України не варто надто захоплюватися поїздками на фронт.