Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

За словами регресолога, людина у своєму справжньому житті зустрічає того партнера, який дає їй найкращу можливість для виправлення певної програми, розв’язання кармічних вузлів, повернення боргу.

Водночас вона акцентує на тому, що людина живе у фізичному тілі і проживає фізіологічний досвід, почуття. «Людина набуває багато звичок та залежностей на рівні тіла», - підкреслює Таїсія Мельник. Тому, пояснює гостя програми, виникає безліч спотворених процесів, навіть кохання виникає не із серця чи душі, а з хибної програми чи прив’язки.

Як вона зазначає, співзалежні партнери сьогодні – це боржники в минулому, а в цьому житті вони мають прожити цей болісний досвід. І вже на цій основі, додає регресолог, виникають спілки, які далі тільки більше посилюються, а суспільство зі свого боку виставляє їм свої рамки.

Принагідно Таїсія Мельник розповідає про трикутник Карпмана, згідно з яким співзалежні стосунки вибудовуються між тираном, жертвою та рятівником, які постійно міняються своїми ролями. «Такі шлюби ми з вами спостерігаємо неодноразово, але зараз цього стає менше, бо з'явилася велика свобода особистісного вибору. Гра, яка тягнеться як жертва, рятівник, тиран – це відбувається у теперішньому і було неодноразово у минулому», - розповідає гостя програми. У приклад вона наводить панів та рабів, які у наступному житті народжуються в інших тілах, але проживають ту ж історію.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мельник дала низку рекомендацій щодо того, як людина може змінити свою карму.

Також Знай.ua писав про те, що Мельник пояснила, як люди здобувають свою карму.