Про це він заявив у своєму блозі «Тарас Загородній говорить» у YouTube.

«Подивився я на це засідання Ради безпеки Російської Федерації. Загальне враження: хлопцям реально страшно. А Путін хитрий «крендель», він розуміє, що коли він сам приймає рішення, то несе сам за все відповідальність. А тепер він своїх спільників на це підписує, бо він і так це міг зробити без їхньої поради. Я глянув на ці похоронні обличчя – хлопцям реально «стрьомно». Вони розуміють, що санкції все-таки будуть і вони підписують собі кримінальну справу, адже Путін не вічний, а ці молодші хлопці. Загальний тон такий: хлопцям щось не весело. З такими обличчями без наснаги проти України не воюють», - заявив Тарас Загородній.

Експерт розповів про те, які висновки можна зробити з визнання Росією ОРДЛО.

«Як не дивно, я вважаю, це добре, ніж погано, якщо враховувати нинішню ситуацію. Глобальної операції проти України, як вони там малювали, не буде. Імовірність ще падає більше. Путін після всієї цієї історії з нагнітанням обстановки мав якось піти зі збереженням обличчя. Але насправді це не так. Це свідчить, що Україна вистояла. Завдяки єднанню народу та армії ми показали, що їх (окупантів, - ред.) вбиватимуть. Цинічно, правильно і щокроку», - додав Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній пояснив, навіщо українців лякають російським вторгненням.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній прокоментував ситуацію у світі після переговорів між американськими та російськими представниками.