Його думка була висловлена ​​у програмі Руслана Бортника «Антишоу».

«На Донбасі ми маємо справу з конфліктом, про який нічого не знаємо. Ми спостерігаємо три різні картини світу. Одна з них намальована західними політиками та ЗМІ, інша – російськими мас-медіа та ідеологами, а в третій картині, українській, всього потроху. Трагедія полягає в тому, що про жодну подію навколо Донбасу ми не можемо сказати, чи випадковість це чи режисура. Адже йдеться про бойові дії, в яких продовжує руйнуватися регіон, його інфраструктура, триває відтік населення, причому йде вже на десятки тисяч», - говорить Андрій Єрмолаєв.

Не менш важливим він вважає і те, що відбувається в умах людей.

«Триває ментальна, психологічна асиміляція мешканців Донбасу. Вони все більше усвідомлюють себе росіянами та відкидаються від України. Та й у ній самій більше говорять про терени, ніж про людей. Причому це відбувається суто військових шляхом. У нас немає не лише дипломатичних, а й експертних чи громадських майданчиків для переговорів про вихід з цієї ситуації», - зазначає Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він наголосив на небезпеці комерціалізації українського ОПК.

Також Знай.ua повідомляв, що Єрмолаєв назвав український політичний устрій дрібнобуржуазною підприємницькою республікою.