Про це він повідомив на своїй сторінці у Telegram.

«Кінець Мінським соплям. Кінець Нормандським «посідєлкам». Кінець наївним мріям про «за столом перемовин». Кінець дебільному «перестать постреливать», - написав Андрій Білецький.

За його словами, кінець Мінських угод – це не кінець російської експансії і РФ може зазіхнути й на Маріуполь, Харків, Одесу чи навіть Київ.

«Думаю, що на черзі грузинський сценарій. Вимоги до України «припинити агресію проти суверенних держав», провокація, далі «примушення до миру» спроба перемолоти українські війська з виходом на адмінкордони Донецької і Луганської областей. Тепер прийшла наша пора бути твердими. Спокійно подивитися в обличчя ворогу», - додав Андрій Білецький.

На думку лідера Національного Корпусу, лише українці зможуть відстояти свою країну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Прийшов час знайти в собі хоробрість. Прийшов час знайти в собі Україну!», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, навіщо РФ концентрує війська біля кордонів із Україною.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький заявив, що досвід тренування цивільної оборони буде корисний кожній людині.